Thursday, March 10, 2011

Apa yg aku nak buat lagi...??? dan lagi...????

1. Habiskan belajar MBA
2. Nak ada baby
3. Habiskan bayar savvy lagi 2 tahun
4. Jual rumah kat bangi
5. Beli rumah kat Subang
6. Upgrade keta ke MPV
7. Nak ada second baby
8. Nak sambung phd

banyak nyer..dan aku tgh cari ustazah yg boleh ajar mengaji Al-Quran dgn betul...

banyak tak banyak plan aku...rasanya semua nie akan ambik brapa lama baru bleh selesai?????

entah aku pun tak tahu...yg akau tau semua nie kena buat...kih kih kih kih

3 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

go sab go! sy plak keutamaan skrg ialah no 1 & 2 sab tu..hahahaha yg no 2 tu sy kena tggu tgh taun ni..kena bajet time cuti sem...

huda said...

sab,impian no 2 dah tercapai blm?

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)