Sunday, April 26, 2009

Adam dah dapat adik..hoooray...

Adam dah dapat adik dalam mimpi aku malam tadi.....aku siap mimpi yg aku tak sangka aku pregnant, pastu aku deliver baby girl yg comel amat.....

Pastu pagi tadi aku pergi sarapan kat Restoran Sri Bidara, ramailah pekerja2x dia yg menegur Adam dan bertanya mana adik dia...kenapa tak bawak dan sebagainya...aku senyum jer...hubby aku cakap dia org tersilap org kot.....wakakakakah....

2 comments:

Fateen said...

Sab, dlm byk2 entry.. bab ni yg paling best.. wish for you it will come true..hehee..

Puan Iza said...

Hehehe...harap2lah mimpi tu jadi kenyataan kan...dapatlah adam adik..